icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-handen Afspraak maken

Nieuws


Nieuwe medewerker: fysiotherapeut Ivo van Knippenberg

"Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Ivo van Knippenberg, ik ben 23 jaar oud en geboren in Baarlo.

Grote interesse werking menselijk lichaam

Voordat ik aan de opleiding tot fysiotherapeut ben begonnen, was ik altijd al erg geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. Na het behalen van mijn Havo-diploma was de keuze voor mij snel gemaakt. In 2016 heb ik mijn bachelor opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond.

Ervaring in Duitsland

In mijn eerste jaar als fysiotherapeut heb ik in Duitsland gewerkt. Ik heb er veel ervaring opgedaan op het gebied van orthopedische revalidatie en wervelkolom gerelateerde klachten. In april 2017 heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan en ben ik gestart bij Fysiotherapie van den Schoor - de Maat op de locaties Heythuysen en Meijel.

Betrokkenheid bij de patiënt is een kernwoord dat op mij van toepassing is. Het creëren van een vertrouwensband met de patiënt is immers essentieel om samen het maximale uit een behandeling te halen. Ik verwacht een actieve houding van de patiënt om zo samen de gestelde doelen te bereiken met behulp van mijn expertise.
Ik wil mijzelf graag blijven ontwikkelen om zoveel mogelijk tools binnen handbereik te hebben om mijn patiënten optimaal te kunnen behandelen. Middels interne bijscholing, opleidingen en cursussen zie ik mijzelf in de komende jaren groeien tot een veelzijdige en resultaatgericht werkende fysiotherapeut, waarbij de handtherapie een belangrijke specialisatie wordt."

« Terug